Höstlökar

Höstlökar

Förboka dina höstlökar nu!

Passa på att förhandsboka dina höstlökar nu. Då kan du välja bland hela sortimentet med alla sorters tulpaner, narcisser och övriga vackra lökar. Dessutom får du snabb leverans. Ju tidigare du planterar dina lökar desto bättre hinner de rota sig innan kälen kommer

Årets höstlökar kommer till oss måndag den 27:e augusti, och om du har beställt innan dess så skickar vi dina lökar direkt.

Köpa höstlökar på internet

Här kan du köpa höstlökar, sk blomsterlökar. Välj bland ett stort sortiment av både stor och små lökar. Här hittar du både tulpaner, krokus, narcisser, allium och många andra fina höstlökar. Nedan kan du sortera höstlökarna på ex höjd, färg och sort. Om du ex vill se röda tulpaner så väljer du tulpaner och färgen röd.

Plantera dina höstlökar nu

Lökar är fantastiska. Du planterar dem på hösten, och sedan övervintar de hela kalla vintern för att till slut blomma vackert på våren. Men även om höstlökar är tåliga, så är det bra att plantera dem så fort som möjligt. Då hinner de rota sig innan kälen kommer.

Tulpaner är ett undantag. Tulpanlökarna innehåller så mycket näring och är så tåliga, så man brukar på skämt säga att man kan plantera tulpanlökarna med spett även när kälen kommit. Men regeln är ändå att ju tidigare du planterar dina höstlökar desto säkrare blomning får du till våren!

Sortering:
Tulpan LM Sparkling Candy
KAMPANJ
Storpack - innehåller 18 lökar.
(Ord.pris: 129 kr)
99 kr
Köp
Tulpan LM Perfect Partner
KAMPANJ
Storpack - innehåller 14 tulpaner.
(Ord.pris: 129 kr)
99 kr
Köp
1 2 3 4 5 »


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan
Snabba leveranser
Trygg betalning
Fri frakt över 800:-
Stäng